top of page

Blogpost:

Sådan bruger du vores prisberegner

Med vores prisberegner kan du få et uforpligtende tilbud på dit 3D-print med det samme. Det kræver intet login eller andet – du uploader din 3D-fil, og så får du din pris inden for få minutter.

Med samme værktøj kan du så konfigurere dit 3D-print og bestille det med få klik. Nemmere og mere effektivt bliver det vist ikke!


Inden upload

Inden du kan bruge vores prisberegner, skal du have en 3D-print-klar 3D-fil.Har du en CAD-fil vil det kun kræve, at du eksporterer den til f.eks. STL eller OBJ.Har du ikke en 3D-model?

Har du ikke en 3D-fil, kan vi alligevel godt give dig et prisestimat. Det kræver bare, at du fortæller os, hvad du vil have printet. Så laver vi en dummy-model med samme specifikationer som det endelige 3D-print, som vi kan lave et estimat udfra.


Skærmklip fra værktøj til bestilling af 3D-print
Skærmklip fra vores instant quote-værktøj.

Upload

For at uploade din 3D-model klikker du bare på knappen 'prisberegner' på siden 3D-print.


Når værktøjet er åbent vil du se upload-siden som ovenfor, hvor du simpelthen kan "trække og slippe" eller bare vælge din 3D-fil.


Nogle 3D-fil-typer er uden enheder, og derfor skal du selv vælge en enhed for at dit 3D-print skaleres rigtigt. Hvis du har modelleret din 3D-fil i f.eks. millimeter vælger således bare 'mm'. Hvis du er i tvivl kan du ændre det senere.


Hvis din fil er meget stor, kan der gå noget tid, imens værktøjet analyserer modellen.

Skærmklip fra værktøj til bestilling af 3D-print
Skærmklip fra vores prisberegner.

Konfigurering

Når din fil er uploadet og analyseret, vil du se et vindue som ovenfor. Til venstre kan du se detaljer om din 3D-model, f.eks. hvor stor den er, hvor meget plads den vil fylde i 3D-printeren og hvor mange dele den består af.Til højre får du mulighed for at konfigurere din 3D-model og se priser. Afhængigt af relevans vil du se muligheder for at vælge materiale, 3D-print-teknologi, finish og farve på dit 3D-print. Du kan også vælge levering og antal 3D-print.

Imens du vælger dette, vil værktøjet beregne en uforpligtende pris for alle valgmuligheder.


Skærmklip fra værktøj til bestilling af 3D-print
Skærmklip fra vores prisberegner.

Bestilling

Når du har konfigureret dit 3D-print, kan du tilføje det til din kurv. Herefter kan du vælge at gå til udcheckning, og her vil du se et vindue ligesom ovenfor.


Herfra fungerer det ligesom en almindelig webshop, bare hvor produktet er 100 % dit eget!

Comments


Har du spørgsmål?

Mangler du en 3D-fil?

Er du klar til at printe?

bottom of page