top of page

3D-print-service.

Fra digital fil til fysisk model.

Proces:

3D-print er en teknologi med mange muligheder, men også en del faldgruber. Vi rådgiver dig, så du kan få maksimal kvalitet og effektivitet – til den bedst mulige pris.

Det eneste du skal gøre, er at kontakte os, så sørger vi for resten.

Proces

3D-model

Udgangspunktet for et 3D-print er en print-klar 3D-model

Rådgivning

Sammen med dig vælger vi teknologi og materiale, så du opnår det bedste kvalitet og pris

3D-print

3D-modellen printes og bliver til virkelighed

Fragt

Det færdige 3D-print fragtes direkte til kunden

3D-print-rådgivning

Der er en utrolig bredde af kvaliteter og priser indenfor 3D-print-teknologi og -materialer. Derfor er der både penge at spare ved at vælge den korrekte teknologi og det korrekte materiale. Med vores viden er du sikker på ikke at vælge forkert.

Der er også stor variation i, hvad et 3D-print vil koste ved forskellige producenter, selvom produktet i princippet er det samme. Med vores brede netværk og dybe kendskab kan vi derfor sikre en fordelagtig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Rådgivning

Materialer og teknologi:

Der er stor udvikling i 3D-print-teknologi og materialer. Hvad der var umuligt i går, kan være muligt i morgen.

Ved at have et stort netværk af producenter, er vi ikke afhængige af vores egne printere, og derfor kan vi altid tilbyde det nyeste og bedste på markedet.

Muligheder

Ofte brugte materialer:

 • Nylon 11 - Selective Laser Sintering (SLS)

 • Nylon 12 - SLS eller HP Multi Jet Fusion (MJF)

 • Processed Stainless Steel 17-4PH - Binder Jetting (BJT)

 • Arnite® T AM1210 (P) - Selective Laser Sintering (SLS)

 • Ultracur3D® RG 35 - Digital Light Processing (DLP)

 • HP 3D High Reusability PP - HP Multi Jet Fusion (MJF)

Andre materialer:

 • Nylon 6 Mineral Filled (ekstrem styrke og hårdhed)

 • Visijet M3 Crystal (ekstrem detaljegrad)

 • Mimaki Full Color Photopolymer (farveprint i høj opløsning)

 • Aluminium

 • Ædle metaller (guld, sølv, platin m.v.)

Er du i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge?

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille 3D-print i andre materialer?

FAQ:

 • Hvad koster et 3D-print?
  Når en 3D-model uploades til vores 3D-print-værktøj beregner det helt automatisk en pris. Den pris afhænger af flere ting: materiale, materialeforbrug i volumen, den plads det tager i 3D-printeren (også kaldet bounding box) og afhængigt af materiale også et håndteringsgebyr. Som eksempel kan man sige, at en lille model i knytnævestørrelse i plastic vil koste fra nogle få hundrede kroner, imens større modeller og mere avancerede typer plastic og metal koster væsentligt mere. Priseksempler på 3D-print. For at få en uforpligtende pris kan du bare uploade en 3D-fil til vores værktøj, som inden for få minutter vil give en pris. Måder at gøre 3D-print billigere. Har du ikke en 3D-model kan du kontakte os for en pris. Vi vil ud fra dine specifikationer lave en grov model, som har nogenlunde samme specifikationer som det ønskede 3D-print. Med den kan vi altså beregne en pris, som er tæt på det endelige. Vi hjælper i øvrigt gerne med at udhule din model, så den kan blive så billig som muligt.
 • Hvor lang tid går der, før jeg har mit 3D-print?
  Når du bestiller dit 3D-print vil din 3D-fil blive tjekket, hvorefter den vil blive printet, hvis den er print-klar. Herefter vil den, afhængigt af materiale, blive efterbehandlet, og endeligt vil den blive pakket og sendt til dig. Hvor lang tid den proces tager, kommer an på bl.a. materiale, tilvalg og tidspunkt. Det kan være alt fra nogle få dage til nogle få uger. Når du bestiller, vil du kunne se et estimat for, hvornår du får dit print. Typisk vil du få det før den estimerede tid.
 • Hvilket materiale passer bedst til min opgave?
  Vi hjælper meget gerne med at finde det rette materiale til din opgave, så kontakt os endelig for assistance.
 • Hvordan adskiller professionelle 3D-print sig fra en hjemmeprinter?
  Professionelle 3D-printere bruger for det første andre teknologier end hjemmeprintere. Det giver en langt højere kvalitet på flere parametre: overfladen bliver typisk væsentligt mere jævn; 3D-printet vil være stærkere og/eller mere fleksibelt alt efter materiale; man kan printe tyndere; man er sikker på at få samme resultat hver gang; de professionelle 3D-printere kan oftest printe langt større. Egenskaberne varierer selvfølgelig fra 3D-printer til 3D-printer og teknologierne imellem. Derfor tilbyder vi en række teknologier og printere, så vi kan løse netop dit problem. Valg af materiale til 3D-print.
 • Hvor stort kan man 3D-printe?
  Den maksimale størrelse på et 3D-print afhænger af 3D-printeren og dermed det materiale, som man ønsker at 3D-printe i. Nogle 3D-printere kan ikke printe ret stort, imens andre kan printe virkeligt store modeller – man kan 3D-printe huse! Generelt kan professionelle 3D-printere printe større end hobby-3D-printere, så størrelse er sjældent en bekymring. Der er desuden nogle ting man kan gøre, for at printe større, selv om materialet ikke umiddelbart tillader det.
 • Hvor småt kan man 3D-printe?
  Der er næsten ingen grænser for hvor småt man kan 3D-printe. I modsætning til andre produktionsformer er det heller ikke ret dyrt at producere noget meget småt med 3D-print.
 • Hvilke filtyper kan bruges til 3D-print?
  3D-printere bruger såkaldte mesh-filer, dvs. filer bestående af knudepunkter, kanter og flader. Det gælder bl.a. STL, OBJ, FBX, X3D m.v. Hvad er 3D-modellering? Parametriske CAD-modeller er ikke direkte compatible med 3D-printere, men kan typisk let konverteres til mesh-modeller. Hvad er forskellen på mesh- og parametriske 3D-modeller?
 • Hvad kræver det at printe i farve?
  Vil du printe i fuld farver, kræver det både en bestemt type 3D-fil (f.eks. X3D), at den er sat op korrekt og en billedfil (f.eks. PNG), som er komprimeret i en ZIP-fil. Guide til 3D-print i fuld farve.
FAQ

Har du spørgsmål?

Mangler du en 3D-fil?

Er du klar til at printe?

bottom of page