top of page

Blogpost:

Tre programmer til 3D-modellering

Ingen 3D-print uden 3D-modellering. Hvis man vil have noget 3D-printet, og ikke kan stille sig tilfreds med de 3D-modeller man kan finde på nettet, må man i gang med 3D-modellering. Her er tre bud på programmer, som man kan bruge til at lave sine egne 3D-modeller.


Den nemme: TinkerCAD (gratis)

En nem vej til at komme i gang med 3D-modellering. Den browserbaserede app lader brugere konstruere simple 3D-modeller, som man derefter kan sende direkte til en 3D-printer.Den alsidige: Blender 3D (gratis)

Blender 3D, som utroligt nok er gratis, er et langt mere avanceret program, som altså også giver langt mere frihed. Det er dog et professionelt program, hvor fokus ikke er på brugervenlighed. Til gengæld er det ikke begrænset til 3D-modellering og 3D-print; vil man også rendere og animere sine 3D-modeller er det også muligt.Den komplette: Netfabb (betalt)

Det professionelle program Netfabb laves af samme firma som TinkerCAD, nemlig Autodesk. Derudover har det dog ikke meget til fælles med TinkerCAD. Programmet har læssevis af værktøjer til 3D-modellering men også til analyse og modifikation af modellerne.Commentaires


Har du spørgsmål?

Mangler du en 3D-fil?

Er du klar til at printe?

bottom of page