top of page

Blogpost:

Case study: 3D-printede julegaver i guld til GynZone
Opgave:

GynZone kom med et ønske om at lave firmajulegaver lidt ud over det sædvanlige; idéen var at lave firmaets logo om til øreringe i guld, som kunne deles ud til kunder og venner af virksomheden. En mindeværdig gave i form af et smykke, som man kan bruge i sin hverdag.


3D-modellering og design:

GynZone logo

Den primære udfordring var at konvertere et todimensionelt logo til en tredimensionel model, og samtidig bevare det oprindelige designs formsprog. Resultatet skulle videreføre logoets formsprog, samtidig med, at det rent praktisk skulle kunne 3D-printes. Samtidig skulle de to sider forenes til én, men bevare udseendet som to separate dele, og der skulle placeres et loop på toppen.


Hele processen forløb i tæt kommunikation med GynZone, og efter nogle få finjusteringer blev mavefornemmelsen rigtig.


3D-model af 3D-printet ørering i guld
Logo modelleret i 3D
3D-model af 3D-printet ørering i guld
Printklar 3D-model


"Vi skulle have lavet en julegave til firmaets bedste venner, og ville gerne give dem noget ud over det sædvanelige. Efter hurtig og effektiv design og korrektur process modtog vi de smukkeste ørenringe med vores logo. De er så populære at vi har været nødsaget til at bestille 200 ekstra”

— Cecilie Rue Hansen, GynZone


3D-print:

Da 3D-modellen var i hus, var det tid til at få printet øreringene. Efter at have præsenteret mulighederne for GynZone, faldt valget på messing belagt med 9K guld. Et enormt smukt materiale, som forener guldets æstetiske kvaliter med messingens holdbarhed – til en brøkdel af prisen.


Herefter var det bare at vente på, at pakken med de 100 stk. øreringe nåede frem.


3D-printet ørering i 9K guld
Ét af de endelige 3D-print
3D-printet ørering i guld
Foto fra kunde


Comments


Har du spørgsmål?

Mangler du en 3D-fil?

Er du klar til at printe?

bottom of page