top of page

Værdier:

Vores service er bygget på kvalitet og effektivitet; uden det ene er det andet ligegyldigt. Men for at opnå kvalitet og effektivitet må man have god kommunikation. Derfor gør vi en dyd ud af at facilitere god kommunikation begge veje. Det gør også processen mere gennemskuelig og tryg for kunden.

Historie:

Det hele startede med en interesse i 3D-modellering fra en ung alder. Jeg, Anders, brugte timevis på at dygtiggøre mig indenfor feltet. Langsomt bredte interessen sig til 3D-print.

Da jeg var 15 blev jeg kontaktet af et amerikansk firma, som gerne ville hyre mig til at designe og modellere en række af deres produkter. Herefter begyndte jeg at arbejde freelance med 3D-modellering primært til 3D-print, og min viden og erfaring inden for 3D-modellering og 3D-print er vokset. Det startede på mit værelse, men i dag har DDD-imension hjulpet hundredevis af kunder med at gøre idé til virkelighed.

Indtil jeg startede DDD-imension måtte jeg sende mine kunder videre, når jeg havde modelleret deres projekter. Det er slut nu. Nu kan vi hjælpe vores kunder hele vejen fra A til Å.

Historie
Værdier
Ledige stillinger
bottom of page