top of page

Blogpost:

Pris-eksempler på 3D-print

Hvis ikke man har arbejdet med 3D-print før, kan være svært at have en idé om, hvad et 3D-print koster. Prisen for et 3D-print beregnes ud fra den enkelte model efter materialeforbrug, volumen i 3D-printeren m.v. Hvis man har en 3D-model er det meget nemt at få en pris – man uploader den bare til vores instant quote-værktøj.Men hvis man ikke allerede har en 3D-model, er det ikke så nemt at gætte, hvad et 3D-print kan komme til at koste. Derfor har vi fundet tre pris-eksempler, så du du kan få en idé om, hvad dit eget 3D-print vil koste. Det kan være, at det er billigere end du tror!


De oplyste priser kan variere bl.a. p.g.a. svingende materialepriser, og er tænkt som vejledende pris-eksempler.


Pris-eksempler:

Eksempel 1: Tandhjul i rustfrit stål:

Det første eksempel er en reservedel printet i rustfrit stål fordi styrke er meget vigtigt. Tandhjul har en diameter på 40 mm.


Et sådant 3D-print koster ca. 400 kr. inkl moms.


Hvis man kunne nøjes med at 3D-printe det i plastic, ville det være en del billigere, og ville kun have kostet ca. 100 kr.Eksempel 2: Stor miniaturebil i plastic:

Dette 3D-print er et af de større. Selvom det er en miniature-bil måler den faktisk ca. 210 mm på langs, og den fylder ca. 700 kubikcentimeter. Modellen 3D-printes i plastic på HP's Multi Jet Fusion-printer, da det er en af de printere, som kan printe så stort, det giver en høj detaljegrad, og så er det relativt billigt.


Dette 3D-print koster ca. 635 kr. inkl moms.Eksempel 3: Halskædevedhæng i ædelt metal:

Et noget anderledes pris-eksempel er dette store flotte speciallavede halskædevedhæng, som er 3D-printet i messing belagt med 18 karat guld. Smykket er 50 mm på den lange led.


Den gyldne model koster ca. 251 kr. at 3D-print – billigere end man skulle tro!


Ville man i stedet have 3D-printet smykket i f.eks. massivt sølv, ville det have kostet ca. 434 kr.


Comments


Har du spørgsmål?

Mangler du en 3D-fil?

Er du klar til at printe?

bottom of page